Post by eqemtrocpathe on Mar 9, 2022 0:28:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Phrases | Japanese Translator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Phrases | Japanese Translator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Phrases | Japanese Translator 2022 version ▞▞▞
u redu
Ovo je stvarno dobro za učenje japanskog. Volim to!! (/•o•)/
Learn Japanese Phrases | Japanese Translator Vzdelávanie hqe
Nije sasvim točan (doslovan) . samo vam daje i fraze. Bilo bi lijepo da postoji gramatička raščlamba kako bi se ZAPRAVO mogao naučiti jezik i zašto se ono što se kaže tako kaže.
Jednostavne osnovne dnevne riječi n rečenica za početnike. Jednostavan za korištenje i razumijevanje.
Nije tako dobro
Otkad su ovdje napravljene promjene. Strašno je. Zvuk prestaje raditi. A zašto plaćati u cijelosti? Ionako ne dobivate puno!
Learn Japanese Phrases | Japanese Translator Švietimas stu
Vi se puno besramno samoreklamirate
Volim ovu aplikaciju, puno pomaže, ali samo moramo platiti da bismo dobili više sadržaja Znam da znam da zvuči pomalo sebično, ali zar ne dobivaju dovoljno novca od reklama koje im plaćaju da bi upravo ti oglasi bili tamo Mislim da je to malo smiješno, ali to je moje mišljenje
Neki nisu besplatni
Pomaže naučiti neke riječi
Gutgutgut
Još nije korišteno soo jst gvin 3 zvjezdice
Trebate 2 plaće i sranje, nemojte je preuzimati.
Opsežna, ali neke od snimaka su loše i ne govore isto kao na flash kartici.
Besplatno preuzimanje, morate platiti da biste ga stvarno koristili.
Što god. Naći ću još jednu aplikaciju za učenje japanskog... besplatno naravno
Ovo svakako preporučam svima. To je prilično razumljivo kada otvorite aplikaciju. Također je jednostavan za korištenje!
Jednostavno i lako za početnike
Sviđa mi se korisničko sučelje. Vrlo šareno. Međutim, mnogi zvučni izgovori se čak niti ne podudaraju s danim rečenicama. Romi se čudno pišu, npr. "chotto" se piše kao "tsyotto". Taj se pravopis rijetko koristi. Kao netko tko godinama uči japanski, te su razlike neprihvatljive.
Project Makeover Grand public ezc
Nije sve ove aplikacije besplatne. Nakon prvih nekoliko uobičajenih riječi i fraza, govori vam da nadogradite za više učenja. Ako piše besplatno, trebalo bi biti besplatno.
Toliko oglasa
To je lijepo
Sviđa mi se na tabletu, ali ne mogu ga povući na svom Samsung Galaxy s3 jer tako.calls kaže "Ovo se isključilo." Molimo popravite ovo.
Dobar je za početnike, ali nije zadovoljavajući ako tražite detaljno razumijevanje jezika
lijepa aplikacija i fraze koje se lako uče...
漢字の振り仮名は発音とよく違っているな。
Korisno je za riječi koje se koriste u svakodnevnim razgovorima.....
Dajem 5 zvjezdica da dovršim sve, ali ne, pa sam joj dao 3 zvjezdice, ali ova je aplikacija vrlo cool i vrlo se koristi za razumijevanje japanskih riječi U animeu bez titla
Skinuo sam ovo prije nekoliko godina, ali mi je telefon ukraden kada sam ga preuzeo izgubio sam svoju premiju koju sam platio i cijeli svijet nisam bio zadovoljan
Sviđa mi se 😍 😍 😍 😍
Nevjerojatna aplikacija za početnike
Dobro, bolje bez dodatne kupovine
Izvrstan user-friendly i poučan.,😃